Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » MIt gondoltok Bezerics Dániel...

MIt gondoltok Bezerics Dániel borász újabb gasztro ötletéről?

Figyelt kérdés

Nekem kicsit az az érzésem a fiatalemberrel, hogy mindig belevág valamibe, de valahogy nem fejezi be amibe belekezd.

1-2 áve még a Kishableány végett volt tele a sajtó vele, most azt írja, a mandiner cikk, hogy kiszállt belőle?

1-2 év alatt még épphogycsak kialakul a tpőrzsvendég gárda, mind a heti, mind a szezonális részről ( holland túrusták,... céges rendezvények...)

Nem ismerem a borait, de régóta hallom a nevét.

Én szurkolok neki, de pl ez a pontyos bagett is egy kopintásra épül ( az angolszász területen, van a creamchees and salmon combo kis citrommal vagy borsal megbolondítva bagelban szervírozva) bér biztos kifogom próbálni és tényleg jó lenne a hekket leváltani!



2017. febr. 27. 15:10
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Csak én nem értem a kérdést?
2017. febr. 27. 15:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem attól függ, hogy mi a célja.

Nem követem annyira nyomon, csak a név tűnt fel, mert vagy 20 évvel ezelőtt dolgoztam az apjának.


Ismerni kéne azt a környezetet, amiben felnőtt, meg azt, amit az apja által megtanult.

Ami egyáltalán nem rossz dolog, de nem föltétlenül a csúcsgasztronómiáról szól.


Ami egyáltalán nem baj, mert abba sokan elbuknak, mert azt hiszik, a vendéglátásban csak úgy dől a pénz.

Hát nem.

Aki ebből akar megélni, annak azt kell szem előtt tartani, miért hagyja ott a pénzét a vendég.


Nem tudom, mibe kezdett bele, mikből szállt ki, de erről csak úgy lehet véleményt alkotni, ha az ember üzleti szempontból belelát.

Biztos nem érte meg.

Biztos volt oka.


És hogy a pontyos bagett koppintás?

A rántotthús is az. Meg vagy hetvenmillió étel.

Nem ez a lényeg. Nem hiszem, hogy csak az az irány lenne életképes, hogy mindenki egyedi legyen. Sőt, ha valaki nem hobbi szinten űzi a vendéglátást, hanem nem ebből akar megélni, akkor nagyon is vannak más szempontok.


Meg lehet ezt máshonnan is közelíteni.

Le tudja adni a vendégnek? Tisztességes haszon van rajta? Nem kell lehúzni a vendéget ahhoz, hogy ő is jól járjon?

Biztosítani tud állandó minőséget?

Ha igen, miért ne csinálná?


A múltkor valami rántott sajtot talált ki. Persze meg volt a maga promója, hogy ilyen olyan kézműves sajt, stb, de azért legyünk őszinték, ez parasztvakítás, a rántott sajt az akkor is rántott sajt... :)

És? Ha csak 1 dolgozójának a bérét kitermeli a rántott sajt, már megérte.

2017. febr. 27. 15:43
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!