Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mi az a cefre, szűrés, párolás...

Mi az a cefre, szűrés, párolás, főzés, mi a különbség a párlat és a pálesz között? (ugy mondjátok el, hogy kamasz vagyok szoval érthetően)

Figyelt kérdés
vAN Elképzelésem hogy mi, de segitsetek :(
2010. júl. 2. 22:34
 1/4 A kérdező kommentje:
asszem hogy párlat az párolva van és a pálinka főzve. ugye?
2010. júl. 2. 22:36
 2/4 Marczi válasza:

A cefre az a rothadó gyümölcs vagy zöldség, amit pálinkafőzéshez használnak - tehát főként nem hothadtan szedik fel a földről, hanem kimondottan rohasszák.


A többi pedig szépen le van írva a wikipediaban.

[link]

2010. júl. 2. 23:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

www.zsindelyes.hu/cikk_a_gyumolcs_utja.php

[link]

www.szilvaut.hu/index.php?inc=italok&e=ital02

2010. júl. 2. 23:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

" cefre az a rothadó gyümölcs"


A csudát! Ne keverd az alkoholos erjedést a rothadással mert semmi közük egymáshoz!

2010. júl. 3. 00:09
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!