Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Az aszalt gyümölcsö hogy hogy...

Az aszalt gyümölcsö hogy hogy nem rothadnak el a sütőben?

Figyelt kérdés
Allitolag az aszalás után 2 évog is fogyaszthatoak.Ez igaz?
2019. okt. 5. 12:00
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Aszalással elveszítik a nedvesség tartalmuk nagy részét. Ezen kívül a cukor tartalom is koncentrálódik bennük, és a cukor tartósít. Gondolom, ezért.
2019. okt. 5. 12:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Kell hozza egy jol zarodo csomagolas is, hogy ne szivjon magaba nedvesseget a levegobol, mert ugy megint kivalo kornyezetet biztositana a mikroorganizmusoknak.
2019. okt. 5. 12:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Aszalni sütőben a nedvesség kivonásával hosszú ideig, alacsony hőmérsékleten kell, érdemes vele kísérletezni. Nem biztos, hogy elsőre sikerül.
2019. okt. 5. 12:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen fiúk,lányok
2019. okt. 5. 14:20

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!