Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hordós savanyúságnál mi...

Hordós savanyúságnál mi okozza mostanra az uborkák megpuhulását?

Figyelt kérdés
nem tudom mikor csinálta anya de jó ideje esszük. eddig rendben volt de mostanra ilyenné változott
2020. máj. 1. 08:58
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Tartósítószer ide vagy oda, ennek is van egy minőségmegőrzési határideje, ami után kezd romlani. A hordós savanyú sem tartható el az idők végeztéig, de még évekig sem. Attól puhul, hogy poshad. Az is lehet, hogy valami szennyeződés érte.
2020. máj. 1. 10:25
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!