Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Zabpehely helyett zabkorpából...

Zabpehely helyett zabkorpából is készíthetek mikróban zabkását? Mivel másabb? Az arányok másak?

Figyelt kérdés

2021. márc. 4. 21:21
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem az arányok mások, hanem az alapanyag más. Körülbelül úgy képzeld el, , mint a dió bele és a dió héja közötti különbséget.
2021. márc. 4. 21:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
69%
1! Ez azért tulzás! Zab esetében mindkét rész fogyaszthato. Dionál, háát .....?
2021. márc. 4. 22:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 A kérdező kommentje:
És mennyire ehető korpával?
2021. márc. 4. 23:12
 4/6 anonim ***** válasza:
Zabkorpát leginkább joghurtba szokás rakni
2021. márc. 4. 23:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:

A zabkorpa neh fogjs neked magát úgy megszívni.


Tényleg más műfaj a kettő, a zabpehely sokkal lisztszerűbb, a zabkorpa meg inkább lemezkés.

2021. márc. 5. 01:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

#2, teljesen igazad van, tudom, hogy túlzás, talán a szalonna és a szalonna bőr jobb példa lett volna.

A zabkorpa a zabszem héja, és bár kis mértékben tartalmaz hasznos tápanyagokat (a hozzátapadt liszt és csíraképződmények miatt), tulajdonképpen emészthetetlen, és főleg a bélmozgást elősegítő rost tartalma miatt javasolt a fogyasztása, tehát semmiképp nem helyettesítheti a valóban tápanyagban gazdag zabpelyhet.

2021. márc. 5. 07:41
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!