Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Emberek, akik nem szeretitek...

Emberek, akik nem szeretitek a spenótot! Mi taszít benne leginkább?

Figyelt kérdés
Miért?

2021. júl. 24. 11:48
A kérdező szavazást indított:
A színe.
A szaga.
Az íze.
Az álaga.
16 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
48%
Kihagytad a legvalószínűbb választ: "Nyafogós, válogatós felnőttbaba vagyok, aki még büszke is erre."
2021. júl. 24. 15:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
88%

A spenótot nem szeretők nagy valószínűséggel az átlagos, ázott zsemlével, rántással készült spenót főzeléket nem szeretik. Én sem szerettem, aztán kiderült, hogy magát a spenótot szeretem. Spenót főzelék rántás, meg zsemle nélkül, spenót saláta körtével, gorgonzolával, stb.

Nekem egyébként a rántással készült ételekkel van bajom, nem tudom konkrétan megmondani, hogy miért, nem esik jól, megfájdul tőle a gyomrom.

2021. júl. 24. 17:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
90%
Az íze, pedig anyukám nagyon finomat tudott csinálni. De azt sem ettem meg. És ő sem ázott zsemlével, meg ilyenekkel készítette, hanem ahogy kell.
2021. júl. 26. 09:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

Olvastam egy felmérést, hogy a férfiak többbsége (én is) szereti a spenótot, főleg tükörtojással vagy pörkölttel feldobva, és utálja a sóskát. Míg a nők inkább a sóskafőzeléket díjazzák, és a spenótót utálják. De magyarázatot nem adtak rá, hogy miért függ a nemtől ennek a két ételnek a szeretete vagy utálata.

Egyébként ha haragoszöld levelet látok, spenót, kelkáposzta, saláta, összefut a nyál a számban. A sóskától is, nyersen szeretem rágcsálni, de főzelékként meg nem enném. A kicsit is kékes, és a fekete színű ételeket, italokat viszont nagyon bizalmatlanul fogadom. Biztos a színnek is van köze ahhoz, hogy ki mit szeret. Az íz is fontos, látom a legtöbben arra szavaztak. Ha a spenótba tejfölt vagy tejszínt tesz a szakács, nem eszem meg, undok, émelyítő íze lesz tőle. De elég válogatós vagyok, semmiféle húsételt nem eszek meg édesen vagy savanyúan. Ha a tej vagy a húsleves megsavanyodik, szeretem és jóízüen megeszem. De a szándékosan, ecettel megsavanyított ételeket is kihagyom, kivéve a hideg savanyúságokat. A húsos káposzta erősen kimosva, sósan, alig savanyúan nagyon finom. De erősen savanyúan, vagy például a paradicsomos káposzta édeskésen... egye meg aki főzte!

2022. jún. 29. 23:58
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!