Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Teafőzés után megehető a...

Teafőzés után megehető a tibeti hernyógomba (Cordyceps)?

Figyelt kérdés

Sziasztok!



Csupán, mert imádom a teákat, illetve a gyógynövény teák ízét, így gondoltam kipróbálom ezt a tibeti hernyógomba (Cordyceps) teát. Nem hiszek általában a gyógynövények nagy hatóanyagában (persze elismerem hatákonyságuk, pl.: kamilla tea), csupán az ízvilág lenne a fő szándék. Kérdésem az lenne, hogy miután teát főztem belőle (nem cukrozom/citromozom), szerintetek utána meg lehet enni a megpuhult gombát is?



Válaszotokat előre is nagyon szépen köszönöm! :)



2022. jan. 26. 23:23
 1/3 anonim válasza:
Nem csak hogy lehet, hanem kell is. Ezt ajánlják.
2022. jan. 27. 08:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim válasza:
100%
#1 vagyok. Pontosan mit is főzöl meg? Magát a szárított gombát? Azt igen. Nem tudom, hogy másfelé tea is van-e belőle.
2022. jan. 27. 08:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen, magát a szárított gombát teszem a forró vízbe. :) Köszönöm!
2022. jan. 27. 16:43

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!