WOLT regiszrációból a telefonszámom hogy tudom törölni?
Csak akkor lehetne ha újat adnék meg de nincs másik.
Hogy tudom törölni?
Vagy ha kérem az ügyfélszolgálattól a fiók törlését akkor a telefonszámot is törlik a rendszerükből?
Később esetleg tudom újra használni ezt a számot ha regisztárálni akarok?
Azóta már meg van, a profilban lehet. Az ügyfélszolgálat segített.
Miért nem lennél az?
Kapcsolódó kérdések:
itt a fénykép gépröl és ezeket tudtam kitölteni eddig
A regisztrációt nem tudom meg csinálni meg olyat ír ki hogy:CAPTCHA amiről fogalmam sincs hogy mit jelent.. Mindent megcsináltam jól a regisztrációnál és nem értem hogy ez miért rossz.. a regisztráció végén meg kellett csinálnom azt hogy: Írd le a húsz meg húszat...
Vagy csak nekem rontottak el valamit a regiszrációkor?
Bejelentkeztem de nem jött azonnal utána visszaigazoló email. Várni kell egy kicsit ? Vagy elírtam volna az emailcímet , esetleg nem működik freemailel a regisztráció ?
Ma megpróbáltam regisztrálni, de problémám akadt. A FaceBook-kal való regisztrálásnál az "Ooops! Something went wrong! Please try again!" üzenetet kaptam, és amikor e-mail-lel próbálkoztam akkor pedig csak forgott a kör a végtelenségig... Mobilon se volt más a helyzet... Mi okozza?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!