Nem igazán a kedvencem ízre, nem sokkal másabb, mint egy fött tojás, semmi esetre sem rossz, de a kinézete csodálatosan szép, mint egy drágakö.
Nagy ritkán veszek, inkább a különlegessége miatt, mint az íze miatt.
Soha nem ettem, és nem is kívántam meg a leírás alapján.
Viszont elgondolkoztató is lehet a miértje.
Kínában mindent megesznek, ami ehető, és a kacsatojásról feltételezem, ott is tudják, hogy veszélyes, gyakori a szalmonellával fertőzött a kacsatojás.
Gondolom a leírt elegyben tárolva nem csak a tojás alakul át, de a szalmonella sem bírja a közeget.
A fogyasztása nálam így is szembe megy a gyerekként megtanult bevésődéssel, hogy nyers kacsa, liba tojást nem eszünk meg.
A "70-s, '80-as években volt néhány balhé, amikor többen kaptak szalmonella fertőzést, jellemzően a fagylalt készítők hülyesége miatt, akik kacsa, liba tojással próbálták csökkentei az előállítás költségét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!