Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Másnak sem adott pluszt a...

Másnak sem adott pluszt a hortibágyi pali ha sütőbe tette a végén?

Figyelt kérdés

Ugye úgy van a recept, hogy még sütőbe be...

Szerintetek is jó anélkül?


máj. 24. 18:03
 1/6 anonim ***** válasza:
71%

Elöször is nem pali, hanem palacsinta

Másodszor egész más átsütve, mint eláztatva.

máj. 24. 18:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
87%
Nem lenne hortobágyi ha sütés után nem maradna egzakt.
máj. 24. 18:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
29%
A rakott krumplit is sütés nélkül eszed?
máj. 24. 19:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
Nyilván a mártás miatt már nem sül inkább csak átmelegszik de plusz ízt nem ad.
máj. 25. 08:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

DE, ad plusz ízt, mert a teteje megpirul, a pirítottnak meg más, inzenzívebb az íze.


Pont annyira más, mint az elözö valaki által melített rakott krumpli, ott is semmi sem nyers, mégis teljesen más csak összerakva vagy átsütve!

máj. 25. 11:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
Kicsit ilyen habarcsos sütés után nem?
máj. 26. 19:54
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!