Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Carte d'or rákóczi túrós...

Carte d'or rákóczi túrós jégkrém finom?

Figyelt kérdés

2024. aug. 21. 18:51
 1/5 anonim ***** válasza:
91%
Biztos, én még ugyan nem ettem csak a többi ízt, de azok jók.🙂
2024. aug. 21. 18:54
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem bejött. Hogy te szeretnéd-e azt nem tudom.
2024. aug. 21. 19:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem nem kimondottan,vannak ennél jobb jégrémek is hasonló árban.De nyilván mindenkinek más az ízlése.
2024. aug. 22. 08:19
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Az
2024. aug. 22. 16:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Finom, ahogy a Carte D'Or jégkrémek többsége. Az,hogy neked ízlik-e, attól függ, hogy szereted-e a Rákóczi túrós ízvilágot, mert tényleg olyan.
2024. aug. 24. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Vizes jégkrém elrontja a hasam?

Ettem 6-ot tegnap este aztán most meg fáj a hasam :( meg khmmm ülök a wc-n. Szinte víz volt az egész!

Mennyire finom a fagyiporból készült fagyi? Meglehet csinálni robotgép nélkül is?

Még sose ettem, de szívesen kipróbálnám annyi, hogy nincs semmi elektronikus habverő gépem. Csak kézi habverőm van. Azzal meglehet oldani? Meg amúgy mennyire finomak?

Van még olyan akinek a fagyi és a jégkrém a kedvenc édessége?

A többség tudom hogy szereti, de én az összes finom süteménnyel, csokival, bármivel szemben azt választanám. Pedig ettem már sok nagyon finom sütit, menő cukrászdákban, stb, de egy jó fagyit egy se tudott felülmúlni nálam. Van még itt ilyen beteges fagyirajongó? :D

Valahol lehet kapni még Top Gum jégkrémet?

Valahol lehet kapni még Top Gum jégkrémet vagy már rég megszűnt mindenhol? Sehol se találom :( .

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!