Hell nyereményjátékkal már nyert valaki?
Figyelt kérdés
Minden nap töltök fel, csak sajnos egyből jön, hogy nem nyert. Illetve a nyerteseket sem listázzák, mint más oldalon.márc. 25. 11:30
1/4 anonim 

válasza:

Nyerő időpontok vannak meghatározva. Az azt követő első kódfeltöltés nyer, mindenki más veszít. Tehát bármennyit feltölthetsz, amíg nem trafálod el a nyerő időpontot (és malacod is van, mert nem tölt fel előtted más), bármennyit feltölthetsz, sose fogsz nyerni.
2/4 A kérdező kommentje:
Én értem, meg azt is, hogy nagyon sok mindenki tölt fel. De sehol nem találni senkit, fórumokon is, akinek sikerült volna. Meg nincsenek listázva az oldalon sem.
Kicsit lelkesebb lennék, ha tudnám, hogy valakinek sikerült már! Meg egész jó nyeremények vannak!
márc. 25. 11:48
3/4 anonim válasza:
Az azonnali nyeremény hidegen hagy, de egy telefont jó lenne nyerni.
4/4 anonim 

válasza:

most csak miattad kipróbáltam, nem nyertem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!