Mi a kedvenc alkoholos italod?
Figyelt kérdés
jún. 5. 12:08
1/22 anonim 

válasza:

válasza:Jelenleg a Martini Fiero. DE amúgy van több is: Garrone Cherry, Bailey's, a mindenféle krémlikőrök. Én inkább az édes italokat szeretem, az erősebbeket (pálinka, vodka, rum, stb.) nem igazán. Rumot max. kólával, esetleg koktélokba jöhet (ez igaz a többi erősebb italra is).
2/22 anonim 

válasza:

válasza:A jó minőségű pálinka és a fehérbor. De egy jó gin tonic vagy mojito is bármikor lecsúszik.
4/22 anonim 

válasza:

válasza:Nekem az újfajta Dreher Citrus nagyon bejött:)
5/22 anonim 

válasza:

válasza:Sima Unicum, illetve az Unicum Riserva.
8/22 anonim 

válasza:

válasza:Jobbféle világos sörök (Reinheitsgebot!) kivéve kőbányai termékek (elvből), és a pálinka (kivéve körte, barack, törköly). Kedvencek a birs és a bodza.
9/22 anonim 

válasza:

válasza:Amin nem érezni az alkoholt. Pl Piña Colada vagy Tokaji Aszú.
10/22 anonim 

válasza:

válasza:Metaxa gyömbérrel, vodka almával vagy bodzával, pezsgő-gyümölcs koktél félék. Végülis ami long drink és végigéget amit le kell húzni. Kivétel a tequila,mert az poén.
További kérdések:
Drinkmaster szódagéphez patront töltenek valahol?
Nem alkalmas hozza a Sodastream. Kösz.
Szotyis pöttyös túró rudinál ti is találkoztatok penészes darabokkal , szavatossági időn belül?
Én több darabnál is intenzív penész ízt éreztem
Mennyire lenne igény olyan lángos árusítására, amire tejföl helyett skyr kerül?
Természetesen felár mellett. Aki nem tudná: ez egy izlandi sajtféle, ami azonban állagában a natúr joghurtra emlékeztet. Brutális a fehérjetartalma, 500 grammban van 55 g kb. Aldiban, Sparban kapni. Ugyan nem ugyanazt hozná, mint a tejföl, de rosszabb semmiképp...
Preferáljátok a boltokban kapható bio-élelmiszereket a nem-bioval szemben, az ára ellenére is?
Valóban bio élelmiszerek ezek? Pl egy kígyóuborka ami bio, 7-8 száz Ft. Egy sima uborka 300 Ft.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!