Az ásványvíz az új vécépapír?
Megy a roham a boltokban az ásványvízért, mint öt éve a vécépapírért.
A kereskedők szerint az egymásnak ellentmondó információk miatt sok vásárló idegesebbé vált, és egyeseknél „pánik üzemmód” kapcsolt be.
Te hány karton ásványvízzel készülsz az apokalipszisre?

válasza:

válasza:Nekem ebben a melegben kedvem sincs vásárolni menni. Nem hogy felvásároljam a vizet. Ma is bekellett volna vásárolnom de itthon punnyadtunk a medencében.
Amúgy én csap vizet iszok, csak brita kancsóval átszűröm.

válasza:Megnézném, hogy mennyire nagy a felvásárlási láz?
Szerintem semennyire. Kánikulában igyekszünk ritkábban vásárolni, és persze, ha ritkábban vásárolok, akkor többet kell egyszerre.
Másrészt évrôl-évre, amikor kánikula van, megugrik a vízfogyasztás. Naponta 20x mondják el, hogy igyál sokat.
Harmadrészt, azért visz haza 25 zsugor vizet, mert apad a Duna?
Teljesen értelmetlen.

válasza:

válasza:Nem “felvásárlási láz” van, hanem nyilván az emberek a melegben többet isznak, tehát többet is kell venniük. Ehhez nem kell nagy logika.
És nem fog mindenki csapvizet inni, én sem, mert undorító íze van nálunk.

válasza:Pedig van ilyen felvásárlási láz, félnek, hogy nem lesz víz.
Én az esővíz gyűjtőimet töltöttem fel vízzel hogy ha lesz is ilyen, tudjak locsolni. Inni biztosan tudok majd venni vizet, 50km-re van a munkahelyem, ilyen távolságban csak lesz valahol ásványvíz.
Az áram ami aggaszt. Vegyek-e hordozható erőművet, vagy ne. Nem akarok pazarolni, de ha lesz gördülő áramszünet akkor szívás lesz. Nappalra van aggregátorom, de az hangos. Este nem lenne boldog az utca népe, ha használnám. Az akváriumaimnak kell az áram.

válasza:#6: "az ásványvíznek semmi köze nincs a csapvízhez"
No erre azért nem tennék a nyakamat...

válasza:Kapcsolódó kérdések:
3 dl flakonos ásványvíz hol kapható? Elég ritka, az 5 dl kiszerelés a jellemző, azért kérdezem.
Persze menet közben már nem lehet se lemondani se módosítani a rendelést, se ügyfélszolgálattal beszélni.
Ez egy új ásványvíz márka!
Választ előre is köszönöm szépen
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!