Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen hidegen is tálalható...

Milyen hidegen is tálalható húsételt készítsek Karácsonyra?

Figyelt kérdés
2010. dec. 19. 10:47
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

stafánia szelet,a darálthúsos

kenyérrel isteni

2010. dec. 19. 11:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

nos, amit én most tervezek, az hidegen kerül majd az asztalra.gombástöltelékes-aszaltszilvás-baconos tekercs.12 szelet hatalmas vékony combszeletem van.

a töltelék:5 zsömlét fölkockázok és leöntöm kevés tejjel.

ne lutyogjon, csak morzsálós legyen tőle zsömle.

hagymát dinsztelek,rádobok 30 dkg vékonyra szelt gombát és puhára párolom, zsírjára sütöm.

ha a zsömle mégiscsak sok tejket kapott volna a két tenyerem között kicsavarom a felesleges tejet. delikát, bors,pici majoranna,tojás , petrezselyem kerül bele, és ráteszem a gombára. együtt pirítom így, hogy kissé összeálljon.kihűtöm.

előkerül a besózott nagyszelet husi. rákenek egy vékony réteg gombás tölteléket.

a hús elejére teszek 2-3 magozott aszaltszilvát, és kezdem feltekerni. a szilvák középre kerülnek.

ha, kész a tekercs, beletekerem egy akkora baconszeletbe, ami éppen átéri.

a tekercseket zsírozott tepsibe teszem, és lefóliázva kezdem sütni.

legalább egy óra. de félidőben megnézem és megforgatom

őket. a végén fólia nélkül pirosra sütöm.

melegen is nagyon finom, de most nálunk is hidegsült lesz belőle, több más kaja társaságában.

hidegen , ferdén szeletelve látványos finomság.

üdv.

2010. dec. 19. 17:45
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!