Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért finomabb a sajt reszelve?

Miért finomabb a sajt reszelve?

Figyelt kérdés
2011. máj. 15. 11:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Pont ezen gondokodtam reggel...Direkt lereszeltem,mert amúgy nem ízlett.:D Én is várom a választ.:)
2011. máj. 15. 11:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, mert úgy nem kell harapni, rágni és nem olyan intenzíven ér a sajt íze, hanem szinte elolvad a szánkban :D
2011. máj. 15. 11:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Mert nagyobb felületen érzed az ízét és nem kell rágni. :D
2011. máj. 15. 11:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Pont, amit írtatok, a kicsi részecskék, hamarabb érik el

az ízlelő receptorokat, így előbb élvezzük az íz áldásos

hatását.

De ez nemcsak a sajtnál van így....

nem véletlenül, aprítják, reszelik,szárítják,porítják stb. pl a fűszereket, mert így kis mennyiségben is hatékonyak.

a sajtok különösen, - egy deka reszelt parmezán íze felülmúl 10 deka "másik"sajtét.

2011. máj. 15. 11:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Terhesen imádtam a reszelt sajtos vajas kenyeret. Teljesen más az íze, mint egy-két szelet sajt a vaj tetején.
2011. máj. 15. 11:56
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!