Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet azon segíteni,...

Hogyan lehet azon segíteni, ha egy espresso típusú kávé őrlése túl porhanyósra sikeredett, és a hagyományos (egyébként remek) kávéfőzőm átnyomja a zaccot? (nem szeretném likvidálni a kávémat, most vettem. )

Figyelt kérdés
2011. máj. 16. 18:55
 1/3 yuda ***** válasza:
Lehet fogsz ennél jobb ötletet kapni, de az jutott eszembe, hogy alulra tegyél rendes őrölt kávét- mondjuk fele, felülre ezt a másikat és úgy főzd le.Ha úgyis kávéivók vagytok, akkor nem lesz probléma, hamar elfogy.
2011. máj. 16. 20:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
igen , a megoldás, hogy durvára darálttal kell összekeverni a nagyon finomra daráltat és így nem vész kárba.
2011. máj. 17. 07:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! mindenképp megpróbálom. lehet, hogy felülre kellene inkább a durvább őrlésűt tenni? azért gondolom, mert az utolsó szűrőn "dől el" minden. azt is csináltam, hogy textilen átszűrtem, csak az picit macerásnak bizonyult.
2011. máj. 17. 10:01

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!