Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Káposztasavanyítóban miért...

Káposztasavanyítóban miért nem kezd savanyodni a káposztám? Október 31. én raktam el.

Figyelt kérdés

2011. nov. 13. 11:03
 1/1 anonim ***** válasza:

Ird le, hogy hogy csináltad (pontos recept), hol tartod, hány fokon, stb.


A legtöbb esetben ha túl hideg van, akkor nem indul be az erjedés.

2011. nov. 13. 11:24
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!