Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogy lehet sürűbbé tenni a...

Hogy lehet sürűbbé tenni a turmixokat, shakeket?

Figyelt kérdés
2012. júl. 15. 21:29
 1/5 A kérdező kommentje:
kicsit olyan pudingosra
2012. júl. 15. 21:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Banánnal.
2012. júl. 15. 21:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:

A banán az rémes,nyúlós,olyan,mint a takony. És az íze sem az eredeti már turmixolva.Én alapból nem tejjel készítem a turmixot,hanem fagyasztott gyümölcsöt kevés cukorral és kevés vízzel "jégkásává" turmixolok,abba bele a kaukázusi kefírt.De a sima is jó,vagy natúr joghurt.Ha nem fagyasztottal készítem,akkor víz nem kell bele.Ez elég sűrű,attól is függ,mennyi benne a gyümölcs.Én 1/4-1/3 rész gyümölccsel készítem.

Régebben én is tejjel készítettem,aztán aludttej savójával.Mindegyik jó,de szerintem ez a kefíres változat a legjobb.

2012. júl. 15. 21:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
Főzés nélküli pudingporral, (pl Gála pudingpor) ,Hogy mennyit azt ki kell tapasztalni.
2012. júl. 15. 21:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
én darált dióval, mogyoróval, zabpehellyel és túróval szoktam csinálni és almával ez elég sűrűbb
2012. júl. 15. 22:32
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!