Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Strandokon hogyan csinálják a...

Strandokon hogyan csinálják a palacsintát?

Figyelt kérdés

Ott mindig olyan szép vékony. Én hiába teszek olyan keveset , úgy nem terül szét.

Nem tudja valaki a receptet?


2012. júl. 24. 22:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván van valami egyedi trükkje de ezt senki nem árulja el. Viszont ott figyelembe kell venni hogy nagy mennyiségben csinálják, jobban kivan kenve a serpenyő nem házi kínai vacak hanem lehet minőségi jó teflonos és nyilván jól beolajozzák gyorsabban megsül mivel ott azért komolyabb tűzhelyek vannak és ennyi. És nyilván nekik több rutinjuk van ebben mint egy egyszerű háziasszonynak.
2012. júl. 24. 22:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 nihilistahedonista válasza:
100%

Ezen már mi is annyit gondolkodtunk. :)


Szerintem azon a vonalon lenne a megoldás, hogy a strandokon nagy mennyiséget kell készíteni minimális költséggel.


Tehát tuti sok a szóda vagy szénsavas víz benne, kevesebb a tojás és a tej...nem tudom mi lehet, de figyelni fogom a válaszokat, hátha meg tudjuk ;)

2012. júl. 24. 23:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:
71%
Minél több benne a tej, annál vékonyabb.
2012. júl. 24. 23:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
Én mindig szénsavas ásványvizzel csinálom+tej fele fele arányba és vékony
2012. júl. 24. 23:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:
nekem mindig vékonyan sikerül.
2012. júl. 24. 23:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:
Liszt, szóda, tojás, só, minimális cukor, nálunk ez mint a függöny.
2012. júl. 25. 00:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 nihilistahedonista válasza:
Na jó, hát mindenki így csinálja szerintem, de nem mindegy mik az arányok. :)
2012. júl. 25. 10:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 anonim ***** válasza:

Igen pont itt a megoldás, hogy a strandokon nagy mennyiségben csinálnak, így nem tesznek bele egyáltalán tejet, hanem vízzel csinálják a palacsintákat. Gondolom akár szódavíz vagy ásványvíz is jó.

De a büféseknek az is drága szóval marad a jó öreg csapvíz. :)

Sőt lehet, hogy a tojást is kispórolják és tojás port tesznek bele, mert ebben a nyári nagy hőségben általában nem használnak tojást a szalmonella miatt. Sőt az ilyen kis strandos büfékben nincs is tojás előkészítő helység annak meg külön kell lennie egy másik házban, helységben ahol a munkafolyamatok vannak és ott szerintem ez nem megoldható.

Sőt most már a cukrászok sem használnak tojást a fagyikhoz, sütikhez.

2012. aug. 7. 11:50
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!