Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit takar az élelmiszerekre...

Awab kérdése:

Mit takar az élelmiszerekre használt "csemege" jelző? Mik azok a jellemzők amitől csemege minősítést kap valami?

Figyelt kérdés
Pl.: csemege szalámi, csemege paprika, ...stb.

#csemege #élelmiszez
2012. szept. 22. 10:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Azt hogy nem csípős, vagyis ehető!
2012. szept. 22. 11:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim válasza:

A csípős is ehető (az elsőnek)!

Egyébként igen, ami nem csípős, jellemzően az a csemege.

2012. szept. 22. 11:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Minél csípősebb annál ehetetlenebb, csak az ember olyan eszetlen hogy megeszi, élvezhetetlenné teszi az étel ízét pföh... Mazokaja :D
2012. szept. 22. 11:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:

Semmi esetre sem jelenti azt, hogy nem csípős! Én is azt hittem tegnapig, de létezik paprikából csemege csípős változat: [href=" [link]

Az erről képzelt elgondolásom nekem is megdőlt, ezért vagyok kíváncsi rá, hogy mi az hogy csemege valami.

2012. szept. 22. 17:47

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!