Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért szeletelik vastagra a...

Miért szeletelik vastagra a szalámiféléket a Tescoban?

Figyelt kérdés
Szegeden vagy 3 mm vastagra szelik. Nem túlzok!

2012. nov. 19. 22:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Hogy ne legyen átlátszóan vékony / többet vegyél.
2012. nov. 19. 22:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
Kevesebb a munka vele...
2012. nov. 19. 22:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
és ebbe mi a problem?
2012. nov. 19. 23:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
Szalámikból nem mindegyiket lehet vékonyra szeletelni, de azért a 3 mm talán ezeknél is túlzás. De ha kéred, akkor átállítják a gépet. Nem nagy meló, nem lehet gond.
2012. nov. 19. 23:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 A kérdező kommentje:

A szalámit kb 1 mm vastagra szokták szeletelni...jobb helyeken.

A vákumcsomagoltakat így szokták többnyire.

Azért elég ilyen vékonyan, mert erőteljes ízük van, nem úgy mint egy párizsinak pl.


Kérdeztem a pultba és azt mondták nem vágnak vékonyabbra.

2012. nov. 20. 15:46
 6/6 A kérdező kommentje:

Egyébként nagyobb meló, mert sokkal több szelet kijön belőle. A valódi szalámit még papír vékonyan is lehet szeletelni! Egyszer vettem egy szaláminak álcázott kolbászt.

Na azt alig bírta felszelni a pultos, hogy egyben marajon. (Nem Tescoba)

Pedig nem vékonyan szelte.

2012. nov. 20. 15:49

További kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!