Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet reagenssel...

Hogyan lehet reagenssel megkülünböztetni a tejsavas (igazi) savanyúkáposztát az ecetsavastól, mivel elterjedt, hogy a gyorsabb érlelődés miatt "ecetezik" a savanyúkáposztát?

Figyelt kérdés
2009. aug. 27. 14:17
 1/1 anonim ***** válasza:
sehogy
2018. aug. 13. 22:39
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!