Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Most akkor a tojás sárgájában...

Most akkor a tojás sárgájában vagy a fehér részében van több fehérje:?

Figyelt kérdés
2013. febr. 19. 20:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Miért hívják fehérjének?
2013. febr. 19. 20:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:

A sárgájában több a fehérje...


" The yolk contains more protein than the other parts of the egg in order to aid the growth of the embryo."


[link]

2013. febr. 19. 20:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
attól függ, melyikből mekkora mennyiséget veszünk, valamint hogy grammra vagy %-osan mérjük.
2013. febr. 19. 20:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
A fehér részében több.
2013. febr. 19. 21:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
A sárgája nagyobb fehérjetartalmú.
2013. febr. 19. 22:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
Ugyanannyi gramm sárgájában több a fehérje mint ugyanannyi gramm tojásfehérjében. Csak a tojásfehérje kb háromszor annyit nyom mint a sárgája egy tujáson belül, nem beszélve arról, hogy a sárgája nagyon zsíros, ezért a fehér részét eszik a testépítők.
2013. febr. 20. 08:26
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!