Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért barnul meg a zöldtea?

Miért barnul meg a zöldtea?

Figyelt kérdés
Ha elkészítem még sárga, de pár óra múlva már barna. Ez miért van?

2013. ápr. 5. 16:12
 1/1 anonim válasza:
Gondolom miután elkészíted bennehagyod a filtert/levelet. Mikor főzöd a cucc csak egy kicsit színezi be, mert még nem ázott ki teljesen. Csak annyi történik, hogy kiázik és annál fincsibb lesz :D Én tegnap suli előtt főztem. Kicsit többet sikerült mint fél liter. Elvittem suliba azt a bizonyos fél litert, de ami megmaradt a filterrel a konyhában az estére mikor hazaértem olyan fekete volt, hogy na :D De sokkal finomabb is, mint mikor alig érzed rajta az ízét. Ezért az adag amit ma vinni fogok már egy órája kész van és pihen. :D Remélem segítettem ^^
2013. ápr. 25. 10:02
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!