Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A danette puding miért olyan...

A danette puding miért olyan folyékony?

Figyelt kérdés
AMikor én csinálok porbol, mindig "szilárd" lesz. Házilag megoldható hogy folyékony legyen?
2010. jan. 23. 16:59
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Persze, ne kavargasd addig amíg sűrű lesz, előbb leveszed a tűzről. Jóval előbb.
2010. jan. 23. 17:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Tobb tejet tegyel bele, mint amennyit irnak.
2010. jan. 23. 17:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Vagy tényleg, lehet ha több tejet teszel bele akkor alapból nem tud annyira besűrűsödni. 2. válaszolónak lesz szerintem igaza.
2010. jan. 23. 18:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
a házilag készített is lehet ugyan olyan folyékony, egyszerűen csak hamar le kell zárni amikor épp csak kezd krémesedni.
2010. jan. 24. 08:36
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!