Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet a thai sült...

Hogyan lehet a thai sült tésztát szaftosra csinálni?

Figyelt kérdés

Mindig teljesen beszívja a tészta a szójaszószt és emiatt nem lesz szaftos vagy olyan jó kis nyunyás vagy hogy mondjam :D Szóval, hogy tudom azt elérni, hogy olyan legyen mint egy kínai étteremben vagy ahhoz hasonlót?

Ti hogy szoktátok csinálni?



2015. ápr. 17. 17:54
 1/1 anonim ***** válasza:

Ahhoz a nmegfött tésztát elöször ki kell hüteni, utána pedig nagyon forró olajon átpirítani - tehát nem úgy,ahogy Magyarországon szokták sokan, hogy elöször pirítják, utána fözik - és kiszedni egy tálra.

Utána a többi hozzávalót is elkészíteni a recept szerint, ha mát kész, akkor tenni hozzá a tésztát és csak nagyon röviden öszeforrósítani.

2015. ápr. 17. 19:10
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!