Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogyan dobhatnám fel a párolt...

Hogyan dobhatnám fel a párolt rizst? Esetleg milyen köretet tudtok még rizsből?

Figyelt kérdés
2016. febr. 28. 18:31
 1/7 tothp ***** válasza:

1: kukorica, borsó

2: curry-s fűszer

3: apróra vágott, olajon-zsiron megfuttatott lilahagyma.

Hirtelen ennyi jut eszembe

2016. febr. 28. 18:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
Rizskrokett
2016. febr. 28. 18:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
Attól függ, mi mellé készíted. Finomra vágott, kevés olajon megfuttatott petrezselyemzöld, vagy aprított, szárazon illatosra pirított mandula/kesudió, vagy párolt gomba (lehetőleg ne csiperke, hanem pl. vargánya, shiitake), esetleg (főleg hal mellé) borban párolt, apróra vágott aszalt gyümölcs (szilva vagy barack elsősorban.)
2016. febr. 28. 18:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
Én zöldségesen szeretem (sült hagyma, kis répa, sok zsenge zöldborsó - az nyersen is jó), szójaszósszal. Mondjuk ekkor egytálétel, köretként teljesen jó natúran, úgyis a mellé evett étel és az esetleges szósz adja az íz zömét. S persze édességtől kezdve sokminden készülhet belőle, de az se köret.
2016. febr. 28. 19:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
Tojásos rizs, kedvencem.
2016. febr. 28. 19:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
Az én kedvencem a gyömbéres, mazsolás rizs.
2016. febr. 28. 20:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
2016. febr. 28. 20:35
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!