Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Az albán kenyérnek miért van...

Az albán kenyérnek miért van joghurtíze?

Figyelt kérdés

2023. okt. 15. 08:54
 1/6 anonim ***** válasza:
56%
Mert nincs
2023. okt. 15. 09:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
56%
Nincs.
2023. okt. 15. 09:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
48%
A fujtató anyag savanykás.
2023. okt. 15. 14:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
77%
Fújtatót a kohóknál használnak, tésztákban nem
2023. okt. 15. 15:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
64%
Biztos valamelyik adalékanyag miatt.
2023. okt. 15. 20:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem ne akard tudni..


Sokat elmond a magyarok igénytelenségéről, hogy ennyi albán pékség fenn tud maradni.


Egyforma tészta, sok cukor, adalékanyag, ki tudja, még mi...

2023. okt. 26. 01:25
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!