Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Hogy lehet egy halászlét...

Hogy lehet egy halászlét nagyon megbolondítani, különlegessé tenni?

Figyelt kérdés

2021. nov. 22. 17:36
1 2
 11/15 mobidick ***** válasza:
40%
Nem,nem tudom a választ, de érdekelt volna, ha értelmes hsz-t olvashattam volna. Én is unom már a jelenlegi halászlé formációt. Egyenlőre semmilyen elfogadható - és/vagy - emberileg feltálalható választ nem találtam. Erre az a véleményem, hogy "a rosszindulatú és hagymapirítást még soha meg nem tapasztalt egyedek kíméljenek", hiszen az alapléhez a hagyma hozzátartozik, ugyan úgy, mint a kb fél kg (4 főre számítva) sneci kiszálkázva, passzírozva! Utána jöhet az alaplébe belefőzőtt halszeletek (2 db/fő).
2021. nov. 23. 09:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

11

[link]


Anyu ilyet csinál, ha nagyon unja a halászlét (apu horgászik és még azon kívül is rengeteg halat vesznek)

2021. nov. 23. 09:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
2021. nov. 24. 06:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/15 toncsi64 válasza:
100%
A 13-as által írt Korhely halászlét nagyon ajánlom. Az Algyői halászcsárdában rendszeresen esszük a családdal. Olyannyira bevált, hogy már évek óta ez a "karácsonyi" halászlé nálunk.
2021. nov. 24. 17:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/15 anonim ***** válasza:

Nátrium-glutanáttal :)

Komolyra:

Az alaplevet sokáig, sokáig főzni. Szinte addig, míg a csont is puha lesz. Bele kell tenni, ami belevaló: zsír, jó minőségű pitospaprika, hagyma, paradicsom, paprika, só.

Lepaszírozni.

A haltesteket előre besózni, hogy átjátja a húsát rendesen.

Utána összerakni, nem kevergetni, hanem csak gyorsan megfőzni az alaplében.

2021. nov. 26. 09:29
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!