Aki szereti a kocsonyát, ilyenkor télen milyen gyakran eszik egy tányérral? Milyen disznórészből készíti általában?
Egész télen 2 vagy max 3 alkalommal csinálok. Mivel nem 1-2 tányérral csinálok, hanem ha már főzöm, akkor az elég egy hétre, úgyse romlik meg.
Ilyen bőrös cuccot muszáj bele rakni, ilyenből körmöt szoktam, meg csülköt. De a körmöt abszolút nem szeretem, a csülöknek is leszedem a bőrét, csak a húst teszem, a tányérokba.
A csülök bőrét csak sütve, ropogósan eszem meg.
Ezen kívül meg ami akad, azt teszem még bele, pl. szoktam pár darab oldalast, vagy lapockát, vagy szokott olyan is lenni a hentesnél, hogy bőrös sertés comb, olyat is tettem már bele.
Vagy ami még jó, hogy csülökből nem simát teszek bele, hanem füstöltet!
Az másabb ízt ad az egésznek.
Télen 1x-2x csinálunk. Nálunk mindenki eszik belőle 3-4 tányérral (4 fő).
Teszünk bele, köröm, farok, fül, bőr, orr, fejhús, pofa, bőrös csülök, nyelv.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!