Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Amerikában más íze van a...

Amerikában más íze van a kukoricának?

Figyelt kérdés
2010. dec. 30. 00:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
74%
Persze, hogy más! Ott még a kerítés is kolbászból van, hát hogy a fenébe ne lenne más ízű a kukorica! Na jó, csak vicc volt, elképzelhető tényleg, hogy más íze van, úgy tudom, nagyon mennek ott a génmanipulált élelmiszerek. Tesóm járt az USA-ban, azt mondja, hogy isteni volt ott a főtt tejeskukorica, ég és föld a különbség az és a hazai között.
2010. dec. 30. 00:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/12 anonim ***** válasza:
67%
Egy növény íze a talajtól is függ nem gondolod?
2010. dec. 30. 00:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/12 A kérdező kommentje:
Nem gondolom, kérdezem. :)
2010. dec. 30. 01:22
 4/12 anonim ***** válasza:
89%
igen, mas, itthon sem egyforma izo a mas tajrol szarmaso zoldseg, gyumolcs
2010. dec. 30. 02:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

1 A kukoricának is sok fajtája van, amik a szemek nagyságában, szinében és izében is nagy eltéréseket mutatnak.

2. Ugyanaz a fajta is más tulajdonságokkal rendelkezik más éghajlat és talaj esetén.

3. Ebböl következik, hogy nagy valószinüséggel más izü a kukorica Amerikában, mint MO-on.

2010. dec. 30. 07:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/12 anonim ***** válasza:
76%

érdekes, a Kanári szigeteken is ettem Mcdonalds szendvicset, és Ausztriában is. előbbi helyen a húspogácsa, utóbbiban a sült krumpli volt érezhetően más ízű.

most valamelyik nap egy Spanyolországban egy narancsliget mellett frissen a szüretelés után facsart és csomagolt narancslével kínáltak meg engem, teljesen más íze van, mint akár a hohes c-nek

bizonyosan a kukorica is más ízű az usában, mint itthon

2010. dec. 30. 07:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Éltem amerikában, elég sokat ettem főtt kukoricát, amelyik államban volta, ott a mezőgazdaság virágzott.

Finom volt, de nem volt teljesen más íze.

Persze lehet, hogy az USA más tájain eltérő, mint pl. a szőlő, amit Californiából hoztak, közel szilva nagyságú szemekkel, mag nélkül....

2010. dec. 30. 19:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/12 anonim ***** válasza:
76%
Edesebb.
2010. dec. 31. 16:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/12 anonim válasza:
42%
Mindennek-szarabb....
2011. jan. 4. 10:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/12 alfonz64 válasza:
65%

Persze hogy más mert gén kezelt, gyomírószert termel a kukorica hogy a kártevők ne tegyenek benne kárt, meg növekedési hormont hogy minél hamarabb megnőjön szerinted miért olyan dagik az amerikaiak. És kukoricával tömik a tehenet, aminek 4 gyomra van és fűhöz szokott és benyúlnak a gyomrába mert nem bírja rendesen megemészteni, de ezt használják mivel olcsó és támogatja az amerikai kormány a kukorica termesztést. Már Mexicóban őshonos kukoricát sem találsz mert a genetikailag módosított kukorica ha keveredik a normális kukoricával terméketlen,vagy torz, csökevényes kukorica cső keletkezik, mindenhol elszaporodik és a gazdáknak licenst kell fizetni akinél megtalálják hogy a kukoricája genetikailag módosított fajtából van, és nem lehet újra elvetni a kukoricát.


Ajánlom figyelmetekbe ezt a filmet:

[link]

2011. jan. 4. 14:16
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!