Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Melyik a legfinomabb pizzaszós...

Melyik a legfinomabb pizzaszósz Magyarországon?

Figyelt kérdés
..és hol lehet kapni? Hétvégén vendégeket várok és az idő rövidsége miatt pizzát fogok készíteni.

2012. dec. 10. 09:00
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Amelyiket paradicsomból, bazsalikommal, oreganoval, kevés sóval-borssal főzöl otthon.
2012. dec. 10. 09:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Az első a számból vette ki a szót. Soha nem vennék ilyen bolti vacakokat. Drágák is és tele vannak felesleges adalékanyagokkal. Nem nagy művészet otthon megcsinálni.
2012. dec. 10. 10:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
én mindig házilag készítem: 1 fej vöröshagymát kockára vágok,1-2 gerezd fokhagymát felaprítok. olajon megpárolom.felöntöm paradicsomlével, teszek bele delikátot, bazsalikomot, oregánót, (meg még ami fűszer van itthon, ízlés dolga, de bazsalikomot mindenképp) összerottyantom. rákenem a pizzára, aztán jöhet rá szalámi, bacon, gomba, kukorica, ilyesmi. na meg a saaajt!
2012. dec. 10. 10:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Mindig otthon készítem. Kell hozzá:

paradicsompüré

kevés ketchup

cukor

oregánó

bazsalikom

víz


Kis lángon addig főzöm, amíg fel nem forr.

2012. dec. 10. 10:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

teljesen egyetértek az előttem szólókkal, mert magam is házilag készítem, hasonló módon.

De, ha mégis venni szándékozol, akkor az univer pizzakrémet tudom ajánlani, plusz Kotányi pizzafűszer keveréket egy kis szóráshoz, vagy a tésztába dagasztva.

(eleinte ezekkel készítettem, szintén ajánlatra,nagyon finomak is, de valóban rájöttem a saját receptemre, ami olcsóbb is, és minden fűszer, alapanyag rendelkezésre áll)

De, mint kényelmi termék, az előbb írtakat tudom ismételten ajánlani.

2012. dec. 10. 10:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 A kérdező kommentje:
Milyen igazatok van. Nem tudom miért gondoltam, hogy nem tudnék olyat készíteni. Tényleg van otthon minden hozzá. Azt gondoltam van azokban valami titkos hozzávaló a szép csomagolóanyagok mögött. Köszönet!
2012. dec. 10. 10:57
 7/9 anonim ***** válasza:
A pizzaszószt nem kell főzni. Azért főzik a hozzá nem értők, mert így forralják el a paradicsom víztartalmát, így sűrítik. Valójábban a pizzaszószt frissen kell készíteni, és két napon belül fel kell használni. A szósz alapja a "passata rustica" és a "doppio concentrato di pomodoro". A kettő arányával állíthatod be az ízlésednek megfelelő sűrűséget. Ezen felül kell bele még só és bazsalikom. Minden más opcionális, és egyéni ízlés kérdése: oregánó, kakukkfű, vöröshagyma, fokhagyma, bors. Ha magyaros (édes) pizzaszószt akarsz, akkor mehet bele cukor, ha fanyarabbat akkor citromlé vagy fehérbor-ecet. A ketchup szigorúan tilos!
2022. febr. 21. 21:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 fanyar ***** válasza:
A 7/7 üzenem ha neóem tud fellengzősködés nélkül csak sznobériával írni jöjjön ide
2022. jún. 15. 11:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 fanyar ***** válasza:

A 7 üzenem ha neem tud fellengzősködés nélkül csak sznobériával írni jöjjön ide

Ezzel pedig elmondta tömören:

Ezen felül kell bele még só és bazsalikom. Minden más opcionális, és egyéni ízlés kérdése: oregánó, kakukkfű, vöröshagyma, fokhagyma, bors.

ketchup szigorúan tilos!

2022. jún. 15. 11:07
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!