Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » A magyar (nem görög stb. )...

A magyar (nem görög stb. ) padlizsánkrémet ét- vagy olívaolajjal kell készíteni?

Figyelt kérdés
2010. júl. 10. 07:47
 1/4 anonim ***** válasza:
azzal csináld amelyik ízlik ;) de ha őszintén belegondolsz, a magyar konyha mikor használt olívaolajat? ;)
2010. júl. 10. 08:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
A padlizsánkrémet majonézzel szokták csinálni, a majonéz bűn rossz olivaolajból, étolajjal csináld.
2010. júl. 10. 09:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:

azért kérdetem, mert nekem eszembe nem jutott volna olívaolajjal, de az interneten mindenki erre esküszik, még az erdélyi receptnél is...

egy mesterszakács által írt könyv receptjét választom most, ő még majonézt sem tesz bele, sőt, fokhagymát sem :) mondjuk, a majonézt ebben a melegben talán nem előnytelen hanyagolni a nyers tojás miatt.

köszönöm a segítségeteket!

2010. júl. 10. 09:56
 4/4 anonim ***** válasza:
nekem az olivaolajjal borzaszto izu lett,keseru meg rossz,etolajjal csinald az a tuti:)
2010. júl. 19. 15:20
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!