Ételek, italok - Gyakori kérdések
Savanyításhoz a káposztát milyen vastagságra kell gyalulni? Milyen vastagság az ideális és milyen tartomány az ami még jó?
Konyhai praktikák
Konyhai praktikák
2
Kaptam 20 liter bort áliitólag kifort 3 hét alatt? De még zavaros izre nem olyan rosz én hideg helyen tárolom honnan tudom megállapitani hogy kifort e rendesen vagy nem mikor jó?
Bor, sör, röviditalok
Bor, sör, röviditalok
3
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!