Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » A mangónak mennyire kell...

A mangónak mennyire kell puhának lenni, ha meg akarom enni nyersen?

Figyelt kérdés
Vettem egy mangót..fele zöld,fele piros és kemény az egész..olvastam h szobahőmérsékleten pár nap és beérik,de már 3. napja van bent és még mindig ugyanolyan kemény...mikor lesz jó? egy mangónál mit jelent,hogy puha? és mit csinálhatnék még vele,hogy megpuhuljon?
2012. febr. 5. 12:19
 1/2 anonim válasza:
Olyannak kell lenni,mint a sárgadinnye,vagy a nektarin keménysége.
2012. febr. 10. 06:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

Pár nap alatt tényleg megpuhul szobában, ne rakd zacskóba, vagy túl meleg helyre mert akkor rohadni fog. Én szimplán kiraknám egy tálban az asztalra :)

De változó ez is, anyukám azt szereti ami már annyira puha hogy szinte tocsog, én meg azt ami még kőkemény... :)

2012. febr. 24. 09:08
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!