Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért van az, hogy kemény...

Miért van az, hogy kemény lett az a mézeskalács, aminek eredetileg puhának kellene lenni (rögtön sütés után)?

Figyelt kérdés
Amelyiket kicsit tovább sütöttük az keményebb is lett!
2008. dec. 23. 18:56
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nemrég hallottam: Azt ajánlják ilyenkor, hogy tedd bele egy lezárható dobozba, és tegyél mellé almaszeleteket. A mézes felveszi az alma nedvességét, és megpuhul. Mondjuk azt nem tudom, mennyi idő múlva.

Na, nem volt alkalmam kipróbálni, mert az idén kipróbált receptem tényleg puha lett.

2008. dec. 23. 19:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
67%
Lehet túl vékonyra nyújtottad. Nem lehet?
2008. dec. 23. 20:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A feleségemnek volt olyan receptje, ami sütés után kemény lett, és kellett neki 3-4 nap, hogy fogyasztható legyen. Viszont még két hét után is jó volt!
2008. dec. 23. 20:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:

szia!

Érdekelne a recemted, én úgy szeretem a mézskalácsot ha kemény, de soha nem jön össze, lécci írj le!!!

Előre is köszi

2008. dec. 24. 12:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 A kérdező kommentje:
A Kotányi mézessütemény-fűszerkeverék -nek a hátulján van egy recept.Azt csináltam meg.:)
2008. dec. 24. 13:44
 6/6 anonim ***** válasza:

oks, köszi

nem hiszem hogy már be tudnám szerezni, majd jövőre...

2008. dec. 24. 14:25
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!