BierBear kérdése:
Ha sok éretlen gyümölcsöt eszem akkor lehet bajom?
Figyelt kérdés
Szőlőt, narancsot, citromot, akármit, van ami mérgező vagy ilyesmi?2012. jún. 7. 22:21
2/6 anonim 

válasza:

válasza:Éretlenül azért nem tanácsos. Pláne sokat nem.
3/6 anonim 

válasza:

válasza:Nem mérgező, de miért ennél éretlen gyümölcsöt?
4/6 anonim válasza:
Nem mérgező, de hányás/hasmenés lehet vagy megfájdul a hasad. Nem tanácsos éretlenül enni:)
5/6 anonim válasza:
Nem sok bajod lesz, hasfájás, hasmenés... hányást nem hiszem, de akár még az is. Én is nemrég megakartam enni az éretlen cseresznyét, ribizlit és anyum azt mondta, h vérhast lehet kapni.
6/6 anonim válasza:
Ha látod h éretlen tedd ki az ablakba, cukor és vitamin tartalma is szintén megnő.
Szerintem nem igazán egészséges az éretlen gyümölcs.
Kapcsolódó kérdések:
Miért cukrozzák a legtöbb aszalt gyümölcsöt?
Szigorú diétán vagyok, a cukrot teljesen ki kell iktatnom az étrendemből. Az aszalt gyümölcsök engedettek, de csak a cukrozatlan verzió.. Néztem a boltban a tündérkert meg a kalifa aszalt gyümölcseit, de a legtöbb gyümölcs cukrozott, pl ananász, őszibarack,...
El lehet tenni befőttnek, a még éretlen, zöld cseresznyét?
Ha igen, kérlek írjatok receptet!
Hogy oldjam meg, hogy télen is elég zöldséget meg gyümölcsöt fogyasszak? Milyen zöldséghez és gyümölcshöz tudnék hozzájutni?
Tudom ,hogy nagyon sok déli gyümölcs van például banán meg ilyenek, de félek, hogy sajnos nagyon sok káros méreganyag van bennük például növényvédőszerek :(.
A vegák attól azok, hogy nem esznek húst. És aki nem eszik zöldséget és/vagy gyümölcsöt az micsoda?
Nem tudom, hogy van-e ilyen, ez csak 1 kérdés.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!