Hogyan sajátítsam el a lóbabfőzési technikát?
Figyelt kérdés
A babot tényleg nem szabad lefejteni főzése előtt?2014. máj. 9. 10:09
1/5 anonim válasza:
Esetleg a neten utánaolvasni nem próbáltál még? :)
2/5 anonim válasza:
Nem tudom mi a technikája de mim így szoktuk. A száraz fejtett lóbabot forró vízbe áztatjuk egy két órára. Persze nem melegítve hanem leforrázzuk és abban hagyjuk. Aztán megfőzzük míg puha nem lesz. S így mindig jó lesz a bab. Van aki tesz a főzővízbe egy kis szódabikarbonát is de én nem szeretem ezeket a mesterséges segítségeket.
4/5 anonim válasza:
Lóbabfőzési tanfolyam indul a Blahánál.
5/5 anonim válasza:
A babot nem szabad lefejteni csak főzése előtt, kis ficsúr vagy, ha ezt nem tudod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!