Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Hogyan sajátítsam el a lóbabfő...

Hogyan sajátítsam el a lóbabfőzési technikát?

Figyelt kérdés
A babot tényleg nem szabad lefejteni főzése előtt?
2014. máj. 9. 10:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Esetleg a neten utánaolvasni nem próbáltál még? :)
2014. máj. 9. 10:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi a technikája de mim így szoktuk. A száraz fejtett lóbabot forró vízbe áztatjuk egy két órára. Persze nem melegítve hanem leforrázzuk és abban hagyjuk. Aztán megfőzzük míg puha nem lesz. S így mindig jó lesz a bab. Van aki tesz a főzővízbe egy kis szódabikarbonát is de én nem szeretem ezeket a mesterséges segítségeket.
2014. máj. 9. 10:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
53%
Egy lóbabfőzési tanfolyamon!
2014. máj. 11. 17:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
Lóbabfőzési tanfolyam indul a Blahánál.
2014. jún. 16. 03:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
A babot nem szabad lefejteni csak főzése előtt, kis ficsúr vagy, ha ezt nem tudod!
2015. jan. 11. 20:54
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!