Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Gombás kaja hús nélkül-Ötletek...

Gombás kaja hús nélkül-Ötletek? :D

Figyelt kérdés
2010. márc. 3. 12:08
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
92%
Gombapörkölt, gombaleves, gombás szendvics, rántott gombafej, töltött gombafej. :)
2010. márc. 3. 12:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/21 anonim ***** válasza:
92%

Tejszínes gombamártás krokettel, vagy rizzsel!

Grillezett gombafejek!

2010. márc. 3. 12:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Szép, viszonylag nagyfejű gombákat választok.

Leszedem a szárukat.

A gombafejeket megpucolom, majd megtöltöm keményebb fajta juhtúróval. (nem azzal a fajtával, amelyik olyan csomagolásban kapható, mint a kempingsajt, mert az túl lágy fajta, és szétfolyik sütés közben)

A tültött gombafejeket bepanírozom (liszt+tojás+zsemlemorzsa+tojás+zsemlemorzsa), majd bő, forró olajban hirtelen kisütöm. Azért viszonylag hirtelen, hogy ne folyjon ki a bryndza. De azért hagyok időt a gombának is hogy átsüljön.


Isteni finom!

2010. márc. 3. 12:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Gombás tepsis krumpli. A gombát hagymán megdinszteled fűszerekkel, tejföllel elkevered és a karikákra vágott krumplira öntöd, tetejére sajtot reszelsz, sütőben megsütöd. Nagyon finom!
2010. márc. 3. 12:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/21 anonim ***** válasza:
83%
12.28! Hát ezt ellopom! :)
2010. márc. 3. 12:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Erdoszeli gombas tojas.


Az egesz tojasokat kemenyre fozod, a gombat aprora vagod es hagymaval megparolod.a tojasokat felbevagod a sargajat osszekevered a parolt gombaval,egy kaveskanal mustarral, fuszerezed visszatoltod a tojasokba.Zoldsalata agyon eloetelkent fogyaszthato es nem hizlal.

2010. márc. 3. 13:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/21 toteszke válasza:
87%
Tejszínes-gombás-sajtos szószos nokedli. Nyamiiiii. :P
2010. márc. 3. 13:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Legegyszerűbb: sajtos gombafejek


A csiperke fejeket megtisztítom, kiszedem a tönkjét és teleteszem reszeltsajttal (jó sokat szoktam belenyomkodni és púposan teszem). Bedobom a sütőbe és kb. 10 perc alatt megsütöm (hőlégkeverve a legjobb, de simán is jó), hogy szép aranysárga legyen a sajt a tetején. Sült krumplival szoktam köríteni, nagyon szeretjük.

2010. márc. 3. 13:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/21 A kérdező kommentje:
hűű köszi ezek jóók:D
2010. márc. 3. 16:39
 10/21 anonim válasza:
én hétvégén tárkonyos gombás ragut fogok készíteni, rizzsel esetleg főtt tésztával
2010. márc. 3. 19:17
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!