Milyen gyakorlattal érjem el, hogy ne legyen étvágyam?
Figyelt kérdés
Mostanság nagyon sokat ettem és már átalakult érzelmi evéssé és az igazat megvallva életemben egyszer sem voltam még étvágytalan..(még mikor beteg voltam akkor sem). Én nem járok/jártam még ilyen tanfolyamra csak anyukám és ő mondta, hogy vannak gyakorlatok dolgokhoz, csak most ő nincs itthon és annyira kíváncsi vagyok, hogy sikerül-e egyszer is étvágytalannak lennem.:D Segítene valaki?:)16/L (az olyan kommentelők kíméljenek akik azzal jönnének, hogy anorexiás leszek! nem akarok fogyni, egyszerűen csak elegem van hogy 0-24be csak ennék)2014. máj. 16. 22:03
1/6 anonim válasza:
Pl. böjt. Nekem nem ment elsőre, ha böjtölni akartam, hogy egésznap ne egyek csak igyak, de fokozatosan csináltam. Pl. mit tom én, először nem ettem csak reggel, meg délben, utána már csak reggel, utána meg egésznap. De, azért ezzel tényleg légy óvatos, és több nappal szerintem ne kísérletezz. Böjt, meg biztos tudod, hogy amolyan fogadalom féle, de tisztító kúra is, egy egy napos böjtölés sokat segít az emésztési rendszer normalizálásán is.
2/6 anonim válasza:
egyél fényt, ahogy sokan csinálják!
3/6 anonim válasza:
Depresszió a legjobb módszer, tapasztalat, de nem ajánlom.
4/6 anonim válasza:
Úgy tudod elérni, ha nem eszel. Ezek a dolgok így kör körösen erősítik magukat. Ha nem eszel, akkor csökken majd a vágy is rá.
5/6 anonim válasza:
Ha nem tudod megállni, nassolj olyat, ami nem árt, ami nem hizlal. Mellette pedig csak gyümölcsöket egyél, és gyengén szánsavas ásványvizet igyál, mert a vitaminok, ásványi anyagok kellenek a szervezetnek. Fogyassz sok folyadékot. Ezzel hozzászoktatod magad ahhoz, hogy kevesebb étellel is beérd.
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek!!:)
2014. máj. 18. 21:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!