Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Csak azt lehet bevonzani, aki...

Csak azt lehet bevonzani, aki hozzám is vonzódik?

Figyelt kérdés

Van egy férfi, aki tetszik nekem. Hónapok óta nem beszéltünk és úgy gondoltam nem is vagyok neki szimpatikus. Sokszor fantáziáltam róla, szóval vonzottam őt. Le is írtam egy papírra, hogy egy hónapon belül keressen meg és akarjon velem lenni (ez szinte esélytelen volt). Aztán egyszer csak írt nekem. Nem találkozni akart, teljesen más dologgal kapcsolatban. Hogy van ez, ha nem akarna semmit, tehát bevonzhatatlan lenne számomra, akkor nem keresett volna meg? Tehát csak akkor hat a vonzás törvénye, ha a másikban is van vonzalom? Ha leírtam, hogy engem akarjon és keressen meg, akkor csak abban az esetben keres meg, ha engem akar, nem?

24/n

2016. jún. 27. 11:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
75%
Senkit nem lehet bevonzani. Ha így akarsz párkapcsolathoz jutni, megérdemled azt, hogy egyedül maradj.
2016. jún. 27. 12:29
 2/12 A kérdező kommentje:
Azért tettem fel itt a kérdést, mert hiszek a vonzás törvényében, ha te nem hiszel akkor ne válaszolj, tartsd tiszteletben, hogy én igen!
2016. jún. 27. 12:34
 3/12 anonim ***** válasza:
67%
Az emberi butaságot hiszékenységet miért kéne tiszteletben tartani?
2016. jún. 27. 12:39
 4/12 anonim ***** válasza:
64%

Ja, hogy te is az a fajta ember vagy, akinek csak az a jó válasz, amit hallani akar.

Akkor ne kérj véleményt.

2016. jún. 27. 12:46
 5/12 anonim ***** válasza:
67%
Bocsi hogy ki kell ábrándítsalak, de senkit sem lehet így "bevonzani". Ha kicsit is belegondolsz, ez azt kéne jelentse, hogy te felsőbbrendű vagy bárkinél, hiszen a te akaratod a másik fél tudatosságát, gondolatait is befolyásolná...
2016. jún. 27. 12:48
 6/12 A kérdező kommentje:
Utolsó: ez a kérdés lényege! Hogy csak akkor lehet-e bevonzani, ha ő is akar valamit? A szabad akaratot nem lehet felülírni. Ezért gondolom, hogy akkor tudok konkrét személyt bevonzani, ha én is kellek neki, különben nem.
2016. jún. 27. 12:56
 7/12 anonim ***** válasza:
66%
Nagyon jó meglátás, de ezt nem ezoterikus f***ságokkal fogod elérni, hanem azzal, hogy próbálkozol a közelébe kerülni. Keresed a társaságát, kipuhatolod tetszel e neki. Ennél többet nem tehetsz. Ha nem sikerül, hát nem, így jártál.
2016. jún. 27. 13:00
 8/12 anonim ***** válasza:
78%

De ha megvan a válaszod, akkor mi a kérdés?

Hacsak nem rendelkezel valami Xavier-prof szintű telepatikus képességekkel, aligha tudod befolyásolni mások akaratát.

2016. jún. 27. 13:01
 9/12 A kérdező kommentje:
Mások véleménye érdekelt volna erről :( Felnőtt ember vagyok, természetesen nem arról van szó, hogy igy akarom megszerezni. Ezért akartam, hogy írjon.
2016. jún. 27. 13:11
 10/12 anonim ***** válasza:
61%

Igen!

Viszont ha van benne vonzalom, akkor felesleges a bevonzás.

Ha nincs benne vonzalom, azt írsz, amit akarsz, nem is lesz.

2016. jún. 27. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!