Az agykontroll segítségével tudok változtatni a péniszemen?
Figyelt kérdés
Az a gond vele hogy nagyon kicsi, csak 8cm merev állapotban és még 70 fokban el is van görbülve. Így nem tudok nemi életet élni vele. Orvossal is konzultáltam, de azt mondta, a műtét nem tudja kiegyenesíteni és a méretén se tudnak javítani csak pár millimétert. Ezért gondoltam az agykontrollhoz folyamodni, hátha beválna. Nektek van ilyen jellegű tapasztalatotok?2016. júl. 2. 17:43
4/9 anonim válasza:
Miért ne élhetnél vele nemi életet. Csak füldugó kell, hogy ne halld a csajok röhögését közben.
5/9 anonim válasza:
Agykontrollal nem lehet belső műtéteket végrehajtani.
Az meg nem lelki probléma, hogy kicsi, és ferde.
Az agykontroll maximum abban tud segíteni, hogy elfogadd azt az állapotot.
Egyébként az 8 centi se olyan kicsi, ha játékos ;) Nem hinném, hogy emiatt ne tudnál nemi életet élni. Konzultálj egy másik orvossal.
6/9 anonim válasza:
lehet.
kitartás, szorgalom szokás kialakítás és évek munkája.
ne add fel akkor se amikor már féléve csinálod és még mindig alig van eredményed.
működik.
7/9 anonim válasza:
Mit aggódsz a jó oldalára születtél.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a normális válaszokat! Azóta beszéltem egy Pszi sebésszel és szerinte nem reménytelen a dolog. Majd megírom mire jutottam vele.
2016. júl. 5. 16:52
9/9 anonim válasza:
Pszi sebész :D :D :D
Pajtás, készítsd a pénztárcád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!