Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Be tudom folyásolni azt, hogy...

Be tudom folyásolni azt, hogy álmodjak? Ha igen, hogyan?

Figyelt kérdés
2012. máj. 10. 23:21
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
Nekem néha sikerül az álmaimat befolyásolni,irányitani és ez tudtommal azért van mert sok videójátékkal játszom.Valahol olvastam akik sokat játszanak azok tudják irányitani az álmaikat. -Egyszer tudtam hogy álmodok ezért megakartam ölni magam hogy megtudjam mi van ha meghalok álmomban de sajna felébredtem XD
2012. máj. 11. 14:56
 12/23 anonim válasza:
51%
szerintem arra gondolt a kommentelő, hogy befolyásolni, egy szóként értelmezhető, meg nem bontható
2012. máj. 11. 15:05
 13/23 anonim válasza:
100%
9-es!Ezzel vitatkoznék! Közgazdász diplomám van, s nem röhögni járok ide.
2012. máj. 11. 18:22
 14/23 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Lehet befolyásolni az álmokat, csak tudatosan kell álmodni. Mindenki által elsajátítható a technika, de nem két-három óra alatt, hanem pár hét vagy hónap alatt. Itt egy kis kedvcsináló:

[link]

(A helyesírási dologban tévedtél, de ne foglalkozz vele!) :D

2012. máj. 11. 21:25
 15/23 anonim válasza:
48%

Igen, és egyél sok banánt, akkor sikerülni fog.

Van, akinek akár 5 dkg banán is elég, de nekem csak 10 kg banán után sikerül. A nagymamámnak egyszer banán nélkül sikerült, de szerintem hazudik.

2012. máj. 12. 20:17
 16/23 anonim ***** válasza:
Igen lehet befolyásolni de nem úgy ahogy írták, az álmot 100% lehet csak irányítani ha csak telekinézissel mozgatsz dolgokat az nem az, ha irányítod az álmod akkor mindent te irányítasz MINDENT ezért is veszélyes ez a dolog mert olyat is megtehetsz következmény nélkül hogy az káros lehet számodra, egyik ismerősöm ez miatt volt kórházban és nem tudták mi a baja aztán 2 hét múlva meggyógyult .
2012. máj. 13. 09:43
 17/23 anonim válasza:
Lehet befolyásolni az álmodást egy nagyon egyszerű módszerrel. Napközben sokat gondolsz arra amivel álmodni szeretnél. Ezért van az, hogy az ember vizsgaidőszakban sikeres vagy sikertelen vizsgákkal álmodik, meg tanulással, mert napközben is azzal van tele a napja, a feje, azon stresszel stb. Az álmok nem a jövőre vonatkoznak, hanem a múltra és a jelenre, nyilván csak azokra tudnak.. Arról álmodunk sokat ami foglakoztat, legyen az negatív vagy pozitív, persze mivel ritkán emlékszünk az álmainkra, ezért könnyen lehet h nagyon sok időbe telik míg úgy álmodsz a kívánt dologról, hogy emlékszel is rá, és akkor se biztos h pont olyan lesz az álmod, mint ahogy a ébren elmélkedté a dologról, mert a tudatalattid befolyásolhatja. Hiába vannak neked vmiről pozitív gondolataid, ha a tudatalattid inkább negatívan éli meg azt a vmit és tudat alatt is sokat foglalkozol azzal a dologgal akkor vszeg szar álom lesz hiába képzelted el ébren pozitívan..
2012. máj. 14. 03:05
 18/23 Törpilla1987 válasza:
Agykontroll technikával, hogy mit. Amúgy mindig álmodsz, csak nem emlékszel rá.
2012. máj. 14. 09:02
 19/23 anonim ***** válasza:
Nem a helyesírásoddal van a baj, a be tudom folyásolni kimondva is idiótán hangzik, mert ilyen nincs, a befolyásolban nem válik el az igekötő, olyan sincs, hogy fel tudok lebbezni.
2012. máj. 14. 22:05
 20/23 Johnydio válasza:
Egyél szerecsendiót lereszelve elalvás előtt, és sokkal élethűbbet fogsz álmodni.
2012. máj. 15. 12:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!