Mit jelenthet az alábbi álmom?
Ma hajnalban ezt álmodtam:
Bicajoztunk párommal, és megálltunk egy ismerős helyen egy ér/csatorna mellett, s ott sétáltunk, s egy helyen megbotlott párom, s belépett egy kis földalatti világba. Én utánamentem, mert kíváncsi voltam mi lehet az, mivel az ajtó éppen nyitva állt, amikor véletlen belebotlott a kis ajtócskába. Ott lenn minden sokkal kisebb volt, mint itt, viszont ott nem voltak gyerekek, csak felnőttek, s el nem tudom képzelni mit ehettek ott, s miből élhettek meg, reméltem nem ették meg a csecsemőket. Fura volt az nekem, talán kissé ellenszenves is, s mondtam páromnak, hogy mielőbb menjünk onnan vissza a saját világunkba, mert nem tetszik ez a hely nekem, talán nem is valós világ ez, s én a saját valós világomba akarok visszamenni, nem beszélve arról, hogy nem bírnám sokáig a föld alatt napfény, s növények nélkül. Nagy sokára rávettem párom, hogy menjünk vissza a saját világunkba, ahol sokkal de sokkal jobb volt, s ahogy visszaértünk, utána fel is ébredtem.
Szóval ennyi volt a ma hajnali álmom. Hozzáteszem már rég néztem filmeket, s idén még nem is néztem filmet, mivel nem volt rá időm, mert a házat alakítgatjuk mostanában.
Kérlek írjátok meg az ötleteiteket az álmommal kapcsolatban. Előre is köszi!
26/N
Lefekvés előtt nem kéne csülköt enni :D
Komolyra fordítva a szót: honnan tudjam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!