Szex az álomban barátnővel vagy hasonmásával?
Az álmomban nem tudom kivel voltam, nem a barátnőm volt, de hasonlított rá, csak a hajszíne volt más, illetve a barátnőmék kutyájának a neve is egyszer elhangzott. Szex is volt, ami most be is teljesedett, nem mint általában, hogy az aktus előtt véget ér az álom. Szex közben nem volt erekcióm, végül ejakulációm sem, ettől függetlenül jól éreztük magunkat. Az álmomban azt az érzést keltette, hogy tetszik nekem nagyon, ő kérette magát, ugyanakkor neki is tetszettem.
Van ennek valami jelentése?
Nem gondoltál közben esetleg konkrét személyre? Vagy esetleg másra vágysz?
Velem olyan is szokott lenni, hogy akármit csinálok valakivel álmomban,külsőre nem úgy néz ki,még is tudom hogy ki volt az. Lehet ez is ilyen volt. De egyébként milyen jelentést vársz tőle?
Nagyon nagy különbség van köztük.
Szex az álomban a barátnővel - hát nem is tudom, attól függ ugye, hogy milyen is a barátnőd. Nem biztos, hogy nekem is bejön. Viszont a Másával hason, ez nagyon izgalmasan hangzik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!