Miért álmodom ezt sokat?
Figyelt kérdés
Havonta előjön 1-2 alkalommal, hogy azt álmodom, hogy érzek valamit a torkomban és benyúlok a számba, és kiveszek egy csomó kis köves "izét". Sár vagy hányás tele kis kővel, de ezt így egybe nem több darabba.
Rohadt undorító álom, fogalmam sincs miért álmodom ezt, de már zavaró amikor erre kelek, bár utána hamar elfelejtem.
Tippek?
23L
2014. máj. 14. 13:25
1/3 anonim válasza:
Nem vagy hipochonder?
Én akkor álmodtam ilyet, amikor féltem, hogy valami bajom van lent.
Ekkor álmomban odabent éreztem valami dudort, vagy egy zacskóba turkáltam, amiben olyan cucc volt, ami belőlem jött, és ilyen hányás szerű darabos undorító valami volt.
2/3 A kérdező kommentje:
Hát, kicsit az vagyok, de ez csak kb. fél éve jött elő. Fél éve semmi különös nem történt velem, max az, hogy elvégeztem egy szakmát:D
2014. máj. 14. 21:04
3/3 anonim válasza:
Én arra gondolnék, hogy van pár olyan dolog amit nem beszélsz ki magadból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!