Miért viselkedik így a skorpió férfi?
Már egy ideje tetszik nekem egy ilyen csillagjegyű férfi, és úgy érzem, a vonzalom kölcsönös. Távolról figyelget, de amikor közelebb kerül hozzám, teljesen levegőnek néz. Miért lehet ez? Azt olvastam, hogy ők szemelnek ki téged, ennek ellenére mégis próbálják elérni, hogy te kezdeményezz. Ez igaz?
Kérlek Titeket, hanyagoljátok a "horoszkop baromság" jellegű hozzászólásokat.
Szerintem nem levegőnek néz, egyszerűen rossz a látása, ezért nehezen tud érzékelni. Próbálj mozogni és zajt csapni, ez alapján észre tud venni. És vigyázz, ne tegye beléd a farkát, mert mérgező.
Forrás: [link]
Skorpió nő vagyok, tapasztalatom, hogy a skorpió fèrfiak csak idővel teszik meg az első lèpèst, de neked is dobnod kell egy jelet (nem egyből), mert ha elbizonytalanodik akkor visszavonulót fúj, egyszóval elèg zűrösek.
Ès igen szeretnek manipulálni, de sokszor emberükre akadnak, akiknek ez hamar leesik. Ha ő is ilyen, akkor próbálj nem bedőlni neki, húzd még kicsit a dolgot, de ne túl sokáig, egyèbkènt általánosságban szerintem ők is elég manipulálhatók
Skorpió nő vagyok, tapasztalatom, hogy a skorpió fèrfiak csak idővel teszik meg az első lèpèst, de neked is dobnod kell egy jelet (nem egyből), mert ha elbizonytalanodik akkor visszavonulót fúj, egyszóval elèg zűrösek.
Ès igen szeretnek manipulálni, de sokszor emberükre akadnak, akiknek ez hamar leesik. Ha ő is ilyen, akkor próbálj nem bedőlni neki, húzd még kicsit a dolgot, de ne túl sokáig, egyèbkènt általánosságban szerintem ők is elég manipulálhatók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!