Mégis igaz a chemtrail elmélet?
2021. máj. 26. 10:40
11/15 anonim válasza:
#8 vagyok. Nem tudom, miért pontoztatok le, furák vagytok :/
Amit írtam, azt az Indexről másoltam be, pont a kérdező által linkelt oldalról.
Még idézőjelbe is tettem.
Na mindegy.
12/15 anonim válasza:
#11 Én felpontoztalak. Lehetségesnek tartom, hogy létezik ez a dolog, csak azt nem értem, mivel nem vagyok annyira jártas ebben a témában, hogy mi a célja ennek. Már így is éppen eléggé szennyezett a levegő, a vizek meg a talaj.
13/15 anonim válasza:
Hát ezek az eszement elméletek pont ott buknak, hogy senki nem tudja megmondani, hogy mi a bánat volna az értelme.
Chemtrail? Létezik! Itt a szárazföldi láthatatlan verzió, de sok esetben nagyon is látható: szagold csak még közelebbről a benzin vagy dízel autód mit is pörög maga mögött.
14/15 NTBS válasza:
Nem. Régen kiderült volna és nem csak egy szűk csoport hinné benne.
15/15 anonim válasza:
Uhh most nézem a sok ezós droid hogy leszavazta a válaszainkat :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!