Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ha úgymond kiprogramozom...

Ha úgymond kiprogramozom magam a Mátrixból és minimális szociális kapcsolatokra rendezkedek be, akkor meghalok és átkerülök egy következő szintre?

Figyelt kérdés

Ismert, hogy a világ amlyben élünk egy szimuláció. Egyre több tudós és a világ vezető szakemberei ismerik el, pedig ez negatív reakciókkal jár, mindezeket mégis felvállalják. Legutóbb olvastam, hogy egy Porsmouthi fizikus egy új fizikai törvényből ezt le is vezette. Szándékosan nem mondtam univerzumot, mert a program csak azt programozza le, amit figyelünk. Ismerős kvantumfizikából a Koppenhágai értelmezés? Minden Összefonódott részecske, a lehetséges állapot együttes egészében van hullámként, amíg meg nem figyeljük. Akkor a hullámfüggvénye összeomlik és részecskévé válik. Úgymond anyaggá, mert a részecske már az. Erről többet nem érdemes vesézni


Ismert továbbá, hogy az öreg korban azok a nyugdíjasok, akik elhagyják maguk mentálisan és már csak fekszenek vagy úgymond ; semmit tesznek, semmittevők lesznek azok meghalnak csak úgy. Minden kiváltó ok nélkül. Azt mondják rájuk, hogy túl öregek voltak végelgyengültek. Mi történt? Semmi bajuk sem volt, egyszercsak meghaltak. Ez a mai materiális tudományos terminológiai szerint lehetetlen. Nem is magyarázzák. Azt mondják végelgyengült. Azonban, ha nincsen betegség eszik rendesen, nem lehet csak úgy elmenni. Ilyen nincsen. Mi történt tehát? A Mátrix nem érzékelte, hogy jeleket kap ; a néni nem érintkezett senkivel, nem voltak szociális kapcsolatai, nem beszélt senkivel, nem járt be dolgozni, nem járt az agya már semmin. Ilyenkor a Mátrix a szimuláció lekapcsolja az egyént, mert ilyen az algoritmusa. Azt érzékeli nem lehet belőle bioenergiát fejni és mivel hasztalan a program működésése szempontjából így lekapcsolja. Az ember meghal álmában, fájdalommentesen. Már nem ébred fel reggel. Ez szokott lenni.


Ilyet nem lehet eljátszani fiatal vagy középkorú emberrel. Ott kötelezettsége van a társadalom felé. Azaz járni kel iskolába, munkába, szociális intézménybe segélyért, boltba kell menni vásárolni, ott vannak a szomszédok. Tartja egy szinten a szociális kapcsolatokat. Így érzékel jelet a Mátrix. Érzi, hogy él, még ha alacsony energiaszinten is, de az agyában levő félelmek, hogy nem jár munkába, nem lesz nyugdíja, minkor kell menni a segélyekért és mikor melyiket lehet már kérni, ezt a Mátrix életjelnek értelmezi. Az illetőt nem fogja lekapcsolni a lélegeztetőről.


- -


Most lenne egy köztes variáció. Vajon el lehet-e imitálni ezt az öregkori állapotot még munkaképes korban? Az ember aki dolgozik. Folyamatos munkája van, nem kell félni hogy kiteszik. Mondjuk egy állami aktatologató éppen ideális e célból. Mindenkivel leépíti a szociális kapcsolatait. Nem nehéz, hiszen az ilyen állásokban úgyis csak pletyiznek. Könnyű nem bekapcsolódni ebbe az egyébként is felesleges időtöltésbe. Max a kávét egyedül fogyasztja az ember két óránként.


Ha ezt a szociális kontaktust a minimálisan működteti az ember és egy ilyen rutin beszélgetésbe mindig ugyanannyi minimális energiát tesz az ember, hogy az algoritmus úgy érezze ez már csak az életfolyamat szokványos működése, nem szociális érintkezés, akkor vajon lekapcsolja az embert a Mátrix? Az idős embereknél is van egyfajta nagyon kevés interakció a környezettel. Mivel az ember számára nem érződik hangulatváltásokkal, mert már mindegy neki, így az algoritmus nem életjelként érzékeli és lekapcsolja a Mátrixból. Ugyanígy eljátszható ez vajon középkorúnál is. Ha nincsen kiugró düh, hogy miért így élek, miért ilyen az élet stb? Akkor nem adsz plusz energiát a Mátrixba sem, így úgy érzékelheti hogy már lekapcsolható vagy, hisz nem vagy az energiatermelés javára. Ugyanúgy lekapcsol a Mátrix, ha zombi leszel?Amikor már a túlvilágon vagyok a saját spirituális tanulmányaim függvényében tudok ugrálni a síkok közt, amihez az emberek 99.9% nem ért és így visszakerül a háló miatt ide. Viszont ha ismerem, hogyan lehet így megkerülni rendszert, akkor kijuthatok evvel belőle? Ez lenne a kérdésemnov. 3. 15:07
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
79%

"Ismert, hogy a világ amlyben élünk egy szimuláció."

> Igen, ismert, mivel megnéztél egy sci-fit Keanu Reeveszel, ami erről szól.


Kb. ennyi az alapja. És mégis a magadfajta mondja, hogy a mainstream média mennyire manipulálja az embert...

nov. 3. 15:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/39 anonim ***** válasza:
78%
Egyetlen kérdésben ennyi hülyeséget ritkán lehet olvasni!
nov. 3. 16:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/39 anonim ***** válasza:
86%
Sok beszédnek sok az alja. :) Állj le ha nem akarsz bekattanni.
nov. 3. 16:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/39 anonim ***** válasza:
45%

Szerintem is szimuláció

Senki nem tud semmilyen bizonyítékot adni arra hogy nem az

nov. 3. 16:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/39 anonim ***** válasza:
100%
Ez jelenti azt, hogy nem az. Na igen, minden korszaknak megvan a maga misztikuma. :) Régen boszorkányokat üldöztek és a tudományt, manapság a szimuláció a népszerű egy kis ufórablással vegyítve.
nov. 3. 16:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/39 A kérdező kommentje:

1@ ""Kb. ennyi az alapja. És mégis a magadfajta mondja, hogy a mainstream média mennyire manipulálja az embert..."


Azt is mondtam, hogy "Egyre több tudós és a világ vezető szakemberei ismerik el, pedig ez negatív reakciókkal jár, mindezeket mégis felvállalják. Legutóbb olvastam, hogy egy Porsmouthi fizikus egy új fizikai törvényből ezt le is vezette."

nov. 3. 16:17
 7/39 anonim ***** válasza:
87%
#6: igen, azt is mondtad, meg előtte is sok marhaságot összehordtál forrás nélkül, vagy források szándékos félremagyarázásával.
nov. 3. 16:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/39 anonim ***** válasza:
92%
Ha szimulacio akkor miert ilyen részletes? Pl az autok miert gyarba keszulnek, miert nincsenek csak ugy a szalonba? Miert kell osszerakni oket? Emberi test is miert ilyen bonyolult? Miett faj valami a testben? Szimulacionak ez tul van bonyolitva, nincs az a szuperszamitogep ami ennyi feleseges szamitast el tudna vegezni mint amennyi egy ilyen vilag szimulalasahoz kene
nov. 3. 16:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/39 anonim ***** válasza:
88%

#8: ezekre a kérdésekre sosem tudnak válaszolni.


Illetve arra, hogyha minden ismeretünk a szimulált világból ered, akkor hogyan következtethetnénk is bármilyen formában a nem szimulált világra.

nov. 3. 17:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/39 anonim válasza:
69%

Semmiféle elismerésről sem ismert tényről nincs szó, hisz soha senki nem bizonyított semmi ilyesmit.

A Mátrix pedig egy filmes fantáziavilág.

nov. 3. 17:16
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!